Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

11 ЛИС

Банки отримують шанс вижити

Руслан Демчак та Михайло Довбенко, депутати Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності пропонують вдосконалити процедуру  реорганізації банків шляхом приєднання та припинення здійснення банківської діяльності без припинення юридичної особи

Читати
09 ЛИС

Руслан Демчак входить в ТОП-5 відповідальних політиків

Про це свідчать результати останніх даних порталу «Слово і Діло», ключовим аспектом роботи якого є висвітлення інформації щодо обіцянок і стану їх виконання провідними українськими політиками та чиновниками.

Читати
07 ЛИС

Руслан Демчак: Зареєстрований законопроект №5361 має на меті удосконалити регулювання платіжних систем

Про це заявив заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, народний депутат Фракції «Партії «Блок Петра Порошенка», коментуючи зареєстрований Верховною Радою законопроект  №5361 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регулювання переказу коштів”.

Читати
22 ВЕР

Руслан Демчак: Доопрацювання Держбюджету на 2017 р. можуть складати на рівні 10-15% від всього об’єму

Читати
15 ВЕР

Руслан Демчак взяв участь у XVI Міжнародному фінансовому форумі (Одеса)

Народний депутат Фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак, в рамках XVI Міжнародного фінансового форуму, що проходить у Одесі, виступив із доповіддю «Реформування страхового ринку України в комплексі програми розвитку фінансового сектору».

Читати
30 СЕР

Руслан Демчак отримав президентську нагороду до 25 річниці Дня незалежності України

Напередодні святкування 25 річниці Дня незалежності України 123 вінничани було відзначено президентською нагородою – ювілейною медаллю «25 років незалежності України». Зокрема, нагороду отримав і народний депутат України Руслан Демчак.

Читати
16 СЕР

Руслан Демчак: Для держави фінансові установи є своєрідними агентами, через які простіше комунікувати із населенням

В рамках експертного інтерв’ю для компанії VISA, що проводилося GfkUkraine, Руслан Демчак, народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності відзначив, що ситуацію із фінансовою грамотністю в Україні, за п’ятибальною шкалою, можна оцінити на рівні «3-».

Читати
09 СЕР

Україна зможе втримати економічну ситуацію і без МВФ - Демчак

Без підтримки Міжнародного валютного фонду Україна зможе втримати економічну ситуацію. Таку думку висловив заступник голови комітету Верховної Ради з питань фінансової політики і банківської діяльності, депутат від БПП Руслан Демчак, передає УНН з посиланням на прес-службу політсили.

Читати
25 ЛИП

Руслан Демчак: Українські парламентарі переймають досвід державних фінансових установ Японії

Відсьогодні, українська делегація із представників Міністерства фінансів України та Національного банку України, народних депутатів України та керівників державних банків розпочала своє перебування у Токіо на запрошення Japan International Cooperation Agency (Агентство Міжнародного Співробітництва (JICA). Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, народний депутат від Фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак.

Читати
18 ЛИП

Демчак: Законопроект №4021а направлений на практичну реалізацію положень Закону України «Про фінансову реструктуризацію»

Про це розповів один із авторів законопроекту №4021а «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо застосування механізмів фінансової реструктуризації», депутат із Фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак.

Читати

 

1
...
16 17 18 19 20
...
33